Delar av Linnzans liv

Hej! I den här bloggen skriver jag om bland annat vad jag gör och ibland kanske lite annat ;)

Sommartips

Kategori: Allmänt

Hej!
Förlåt för att jag inte bloggade igår, men vi hade fullt upp hos våra kompisar, så jag får väl blogga extra mycket nu istället ;)

När vi kom hem till de så hoppade vi studsmatta och spelade badminton, för de hade tydligen skaffat en studsmatta utan att vi visste om det, haha. Senare på kvällen så åt vi god middag och sen efterrätt. Våra kompisar berättade om deras tyska grannar, så jag skojade och sa: "Guten tag", ( betyder god dag på tyska ), och nån hörde mig tydligen så hon svarade tillbaka, och frågade säkert något mer som jag inte fattade. Haha, det var lite pinsamt! Senare, när klockan kanske var 10 eller halv 11 så körde vi typ norsk kurragömma och papporna var med ett tag. De fattade knappt någonting när vi förklarade så mammorna bara satt och skrattade ;D Men sen kom vi igång.

Idag ska vi åka och bada igen, men den här gången ska vi äta lunch på en filt som vi tar med.

Nu tänkte jag också göra sommartips: Jag kommer lite då och då att lägga upp lite sommartips på min blogg. Det kommer antagligen slutas ungefär när skolan börjar. Sommartipsen kan vara någonting man kan göra, lite tips för att någonting kan bli bättre eller så, eller bara några saker som jag tycker är somriga, så jag tänkte börja nu :)

Det första är en handkräm som luktar smultron från "Björk & Berries". Tyvär så är min body wash i samma lukt slut, men det blir ändå mitt sommartips ;) och det andra är 2 nagellack, ett rosa nagellack och ett glittrigt. Det rosa är från "O.P.I", och det glittriga är från "depend". Och eftersom jag har spelat rätt så mycket badminton under de senaste dagarna, så blir badminton mitt sommartips också :)
/Linnzan

Kommentarer

  • Monica säger:

    Bra sommartips! Älskar O.p.i nagellacket. Kram

    2013-07-06 | 13:25:55

Kommentera inlägget här: