Delar av Linnzans liv

Hej! I den här bloggen skriver jag om bland annat vad jag gör och ibland kanske lite annat ;)

Veckan

Kategori: 0

Hej!
Under den här veckan så har jag, min pappa och min lillebror gjort massa saker, när mamma var och jobbade. Självklart så ska vi göra saker med henne med när hon får semester, men när det bara var vi tre så kunde vi göra saker som mamma helst hade hoppat över, till exempel sova på balkongen ;) Idag slutar hon, så ikväll har vi fixat 3 rättersmiddag!

På måndag åker jag bort och sover på hotell en natt. Vi kommer gå i affärer och gå på Gröna Lund, så jag kommer säkert köpa något. Och under de senaste veckorna så har jag också köpt några saker, så jag kommer göra en enda stor haul efter att jag köpt det jag vill på måndag ;)

Igår hade jag och Aurora en mini spakväll ;D Vi gjorde ansiktsmasker och la gurkor för ögonen, haha. Sen tog vi en body skrub på armarna och benen, och sen sköljde vi bort det och tog body butter på samma ställen som vi tog body scruben på.
/Linnzan

Kommentarer

  • Monica säger:

    Äntligen har jag oxå semester! Nu ska här mysas! Jag är glad att jag slapp sova på balkongen 😉😜Tur att ni har en sån fantastisk pappa ❤ / kram

    2013-07-19 | 17:13:47
  • Conny säger:

    Sötingen min blir ännu sötare ;-)

    2013-07-20 | 12:01:17

Kommentera inlägget här: