Delar av Linnzans liv

Hej! I den här bloggen skriver jag om bland annat vad jag gör och ibland kanske lite annat ;)

Bilder från Leo's

Kategori: Allmänt

Jag och Aurora hart vart på Leos Lekland, och åt sen på Max idag. Och såklart så blev det blev lite bilder också ;)
/Linnzan

Leos lekland!

Kategori: Allmänt

Idag ska jag och Aurora till Leos lekland, haha! Jag tar med mig mobilen, så jag hoppas att jag får tillfällen då jag kan ta lite bilder till bloggen! ;)
/Linnzan

Blåbär och mjölk :)

Kategori: 0

Café

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag har haft ganska mycket att göra i skolan och så, så tyvärr så har jag inte bloggat på ganska länge :( Hoppas det i alla fall är liiite okej <3

Igår var jag och Aurora på café och drack en varsin jordgubbs milkshake. Jag hade aldrig varit på just det cafét förut så det var kul att testa!

Idag fick jag åka hem från skolan. Själv. I regnet. Aurora skulle på ridning så hon hann inte vänta på mig. Men det gick ganska bra ändå.
/Linnzan

Aug. 24, 2013

Kategori: 0

Igår kväll så satt jag och min familj och kollade på fångarna på fortet, som började igår. Och såklart så åt vi lite godis, haha ;)

Idag var jag och min familj på Rix FM festivalen och sen gick vi på en liten restaurang, och sen åkte vi hem. Så nu är jag hemma och tittar på film, hejdå! ;)
/Linnzan

Hemstudiedag

Kategori: Allmänt

Igår och idag har jag hemstudiedag, vilket betyder att vi får jobba hemmifrån. Det blir lite svårare än i skolan, eftersom att man inte har någon lärare i närheten. Vi har tre uppgifter som vi ska göra, och två av de handlar om att städa och hålla på med sånna saker, jippie...

Igår tvättade pappa bilen, så jag följde med, eftersom att det var en av sakerna som stog i min uppgift ;) Jag tror det tog ganska lång tid, men det var underhållande, men kanske inget jag vill göra varje dag. Efteråt glänste bilen också ;)

Mellis

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu sitter jag i min soffa med Aurora och äter mellanmål. Idag gick vi vår tredje dag i skolan, och under sista timmen så gick vi någon tipspromenad, och i början så var det ganska dåligt markerat var man skulle gå också, haha.
/Linnzan

Tåg och sleepover

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag börjar skolan.. Klockan 12 ;) För årskursen under oss är nya i skolan, så de får äta lunch där och gå lite rundor i skolan, så då får inte vi vara med, haha.

Natten från Lördag till Söndag så hade jag en sleepover med Aurora! Vi åt chips, pratade, skrattade och lite annat.

Igår så åkte vi tåg med familjen. På vägen dit fick vi platser på en vagn med fönster, fast vi egentligen ville ha en vagn utan fönster. Sen på vägen hem fick vi en vagn utan fönster som vi ville ha, men då började det att regna. Fast det försvann ganska fort. Sen fick jag nåt i ögat, så det gör fortfarande ont. Men när vi hade kommit fram så bredde vi ut filten vid en sjö och fikade lite innan vi åkte hem igen ;)
/Linnzan

Lekplats! ;D

Kategori: Allmänt

Hej!
I morse så FaceTimade jag med Aurora, och för er som inte vet vad det är, så är det ungefär som skype ;) Sen skulle Aurora leverera en honungsburk som hennes mamma sålde, så jag följde med. Han bodde nästan granne med mig så det var inte så långt att gå. Men när vi hade sagt att någon i hans lägenhet hade beställt så sa han bara "jag tror inte att nån har beställt en honungsburk här", fast Aurora hade flera tecken på att det var rätt dörr... Men aja. Sen skulle Aurora iväg och hon är fortfarande borta. Men ikväll så ska vi sova över hos varandra, eller ja, det blir antingen jag som sover hos henne eller tvärtom ;)

För ett tag sen åt jag lunch, och innan det så åkte vi till 2 olika lekplatser, haha. Det var bara jag, min bror och min pappa för min mamma är borta hela dagen. Vi smakade äpplen och åkte en liten bana med våra cyklar som finns nära lekparkarna ;)

Alldeles snart så ska jag till farmor och farfar och sen en sväng ber till stan, hejdå!
/Linnzan

Fler bilder på Catwomen och Strumpan

Kategori: Allmänt

Jobba igen..

Kategori: Allmänt

Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat på länge! Jag har vart hos våra kompisar 2 dagar och igår var vi hos mormor och morfar för att mina föräldrar har börjat jobba igen.

Våra kompisar har kattungar och två vuxna katter, som jag har lagt upp bilder på tidigare, men första dagen vi var där så var alla utom 2 sålda :( Och dagen vi var där så kom några och hämtade deras kattunge Strumpan också, så nu är det bara Catwomen kvar, och hon åker nog snart hon med :( Men som tur har jag lite bilder kvar på Catwomen och Strumpan :)

Nu sitter jag i min soffa med Aurora och bloggar lite, hejdå! ;)
/Linnzan

Regn!

Kategori: Allmänt

För ungefär en och en halv timme sen så regnade det jättemycket! Då fick jag och min bror idén att gå ut i regnet av min pappa, haha. Vi blev jätteblöta, det såg ut som att vi hade duschat med kläderna på, fast det gjorde vi ju efteråt, haha. ;) Vi fick gå in tillslut eftersom det haglade, åskade och blixtrade också.
/Linnzan

Mer sommartips!

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag hade tänkt att jag skulle ge er lite flera sommartips nu: Det finns ett speciellt nagellack från depend som håller extra länge, så man kan bada med det och så utan att det försvinner och så torkar man nagellacket med hjälp av en blå lampa på 30 sekunder när det är nymålat. Mitt andra tips är faktiskt lite bra låtar som jag gillar: Där palmerna bor - Medina, vissla med mig - panetoz, blurred lines - Robin Thicke, Pompeii - bastille. Mitt tredje sommartips är en parfym, clean summer escape ;)

Lunch!

Kategori: Allmänt

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från camping och släkt. Vi kom hem för ungefär 2 dagar sen. Nu sitter jag i bilen och ska åka och äta lunch, och sen lite senare idag så ska vi gå på bio, lagom till det börjar regna ;) Sommartipsen kommer upp idag eller imorgon också!
/Linnzan

Äppeljakt!

Kategori: videor

Tältning

Kategori: Allmänt

Hej!
I torsdags åkte vi till campingen, så vi har sovit vår tredje natt här nu. Jag har haft jätteroligt hos min morbror och min kusin och deras familj.

I onsdags så var vi i "vikingabyn". Det var ett ställe där man kunde prova på att till exempel tova ull, baka bröd och kolla på fina vikingahus som man hade byggt. Egentligen så tror jag att vi gjorde det mest för att min kusin tyckte det var kul, men det var faktiskt lite roligt för oss äldre också! ;) I "vikingabyn" så köpte min lillebror och min kusin en varsin armborst, min kusin en liten, och min bror en större variant. Jag köpte en pilbåge ;) Det var inga dyra saker eller så, men det var ändå kul eftersom de fungerade så bra.

Idag har jag vart på stranden, precis som igår. Det är ganska kallt i vattnet, men då blir det ju bara ett bra sätt att svalka sig på ;)

Nu sitter jag på campingens restaurang, men nu ska jag nog gå ner till lekplatsen som ligger precis bredvid restaurangen en stund, för att få lite skugga för att det är så varmt här, hejdå!
/Linnzan